Приветствую Вас, Гость
Главная » 2016 » Декабрь » 5 » Знайомство з Суддею
07:02
Знайомство з Суддею

  Тиждень права у коледжі розпочався конкурсом стіннівок. У кабінеті Правознавства після попереднього відбору представлені кращі роботи студентів на тему прав людини. Читальний зал бібліотеки також зустрічав читачів тематичною виставкою з правовою літературою. Але безумовно, яскравим початком Тижня стало обговорення  історичних та сучасних питань прав людини з Головою Господарського суду Хмельницької області Крамар С. І.. 

  Сергій Іванович Крамар кандидат юридичних наук, відомий юрист на Поділлі розповів про професійну діяльність представників судової гілки влади, торкнувся питань правових реформ, звернув увагу на неухильне дотримання правових приписів всіма членами суспільства.

  Цікавою та насиченою практичними дослідженнями виявилася розповідь про історико-правовий шлях нашого краю, щодо поширення та розповсюдження Магдебурського права, розвитку судоустрою та самоврядування. Сергій Іванович багато уваги приділяє дослідженням історії права на Поділлі, має друковані праці. Деякі книги були презентовані під час зустрічі та подаровані бібліотеці коледжу.

  По завершенні своєї розповіді, шановний гість ще довго відповідав на питання допитливих студентів. Приємно було чути запитання пов’язані з майбутньою професійною діяльністю наших випускників, якості правотворчої діяльності влади та професійної діяльності суддів, що свідчать про зрілість та високу правосвідомість наших студентів.  

Просмотров: 560 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar