Приветствую Вас, Гость
Главная » 2017 » Октябрь » 22 » Знайомство з експертною службою
16:46
Знайомство з експертною службою

  Клуб «Шлях до законності» ХТЕК КНТЕУ відвідав Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України у місті Хмельницькому.

  Щорічно Центр відкриває свої двері для студентів, слухачів, науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів з метою підвищення прозорості в діяльності правоохоронних органів, сприяння поглибленню обізнаності з діяльністю судово-експертних установ системи МВС, роботою судових експертів, наданням послуг.

  Серед студентів юридичних факультетів міста до Центру завітали студенти ХТЕК, об’єднанні своєю участю в роботі клубу «Шлях до законності».

  Після вступної промови начальника експертно-криміналістичного центру полковника міліції Ганзюк Андрія Леонідовича, відвідувачі пройшлися майданчиками, лабораторіями, кабінетами, де досвідченні фахівці-експерти розповіли про проведення експертиз за різними напрямами.

  Експерти першими працюють на місці події, зібрані ними докази допомагають у встановленні осіб злочинців і формують основу доказової бази, на підставі якої підозрюваним пред’являють звинувачення.

  Студентам були представлені для ознайомлення автотранспортна, балістична, трасологічна, дактилоскопічна, товарознавча, почеркознавча, технічна експертизи документів, технічна експертиза матеріалів і засобів, вибухових пристроїв та речовин та ін.

  Крім ознайомлення з роботою експертної служби, цікавими та пізнавальними для наших студентів була можливість самостійно прийняти участь у знятті відбитків пальців, фіксації слідів, у дослідженні грошових знаків.

  По завершенню відвідування студенти клубу обмінялись враженнями та емоціями.

 

Просмотров: 298 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar