Приветствую Вас, Гость
Главная » 2017 » Май » 19 » З Днем науки!
20:03
З Днем науки!

  День науки існує в багатьох національних календарях цивілізованих країн. Так само і загальний, міжнародний день науковців «Всесвітній день науки за мир і розвиток», який був заснований ЮНЕСКО і відзначається 10-го листопада.

  Науково-дослідна робота коледжу є невід’ємною складовою навчально-виховного процесу. Вона є одним із важливих умов та засобів підвищення якості підготовки фахівців з вищою освітою, розширення загального та професійного світогляду.

  Напередодні свята, приємно відмітити, що науковці коледжу зустрічають свято з новими досягненнями, а кількість наукових працівників постійно зростає.

  Особливо треба звернути увагу на роботу науковців коледжу по залученню талановитої молоді до наукових досліджень, конкурсів студентських наукових робіт, студентських наукових конференцій, олімпіад.

  Приділяється велика увага вивченню методики й засобів самостійного вирішення наукових і технічних задач, стилю й навичкам праці в наукових колективах, ознайомленню з методами організації їх роботи.

  В день професійного свята всім, чия діяльність пов’язана з науково-дослідною роботою, бажаю нових наукових досягнень, звершень, результативності, цікавих знахідок, натхнення у роботі.

Зі святом Вас дорогі науковці!

 

Просмотров: 328 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar