Приветствую Вас, Гость
Главная » 2017 » Апрель » 20 » Всеукраїнська військово-патріотична гра "Сокіл"("Джура")
07:40
Всеукраїнська військово-патріотична гра "Сокіл"("Джура")

  Участь у Всеукраїнській грі «Джура» – це шлях свідомого опанування лицарськими, гуманними і демократичними традиціями українського народу, виховання духовно та фізично розвиненого юного покоління, підготовки молоді до творчої праці, військової служби та захисту України.

  Учасники гри називають себе джурами. У козацькі часи джури – це юнаки, які готували себе до захисту рідної землі та українського народу. Але стати джурою тоді міг не кожен, а лише той, хто годився до козацької служби і пройшов фізичні та моральні випробування.

  У проведенні військово-спортивного квесту для студентської молоді активну участь прийняли студенти Хмельницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету. Для участі у міських змаганнях були сформовані дві команди на базі груп БО-34 та ОМ-19.

  На місці старту команди отримали карти з позначеними на них базами та маршрутний лист.

  Всього організаторами змагання було підготовлено чотири бази з різноманітними вправами, конкурсами, численними перешкодами, які долались кмітливістю, знаннями військово-медичної справи, спритністю та фізичною загартованістю.

  "Смуга перешкод" складалась з мотузків-переправ, горизонтального маятника, мотузкової павутини та інших перешкод.

 

  Команди пройшли випробування на ятувальних роботах на водному об’єкті", де долали відстань по воді, кидали рятувальне кільце в мішень, надавали долікарняну допомогу та транспортували потерпілого.

  На "Військово-спортивній смузі" рухались "гусячим кроком", кидали гранату у мішень та називали зброю, зображену на фото.

  Серйозним випробуванням стала "Естафета зі спортивного орієнтування". Тут по картам спортивного орієнтування необхідно було пройти кожному свою дистанцію та знайти закладки позначені на карті.

 

  Команди коледжу приклали максимум зусиль на шляху до перемоги, працювали та змагалися віддано, мужньо, достойно представляли наш славетний навчальний заклад.

  На жаль, в запеклій боротьбі ми не здобули призове місце, але продемонстрували найкращі якості сучасного воїна-козака захисника своєї Батьківщини. Серед команд коледжу переможцем стала команда групи ОМ-19. Вітаємо переможців!

Просмотров: 1055 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar