Приветствую Вас, Гость
Главная » 2018 » Февраль » 24 » Відкриття декади циклової комісії товарознавства та комерційної діяльності
17:48
Відкриття декади циклової комісії товарознавства та комерційної діяльності

  У всі часи люди визнавали, що престижним може стати практично будь-яке заняття. Все залежить від того, як людина буде працювати.

  Будь-яка професія по-своєму унікальна. У кожній професії є своя специфіка роботи, свої цінності та свої герої. І, звичайно ж, практично у кожній професії є свій святковий день - власне професійне свято!

  Професійне свято - це один з приводів зібратися разом і відчути значимість і важливість виконаної роботи. Це свято потрібне і важливе ще й тому, що допомагає формувати професійне співтовариство.

  Відзначати професійні свята - чудова традиція! Певний колорит є в кожного професійного свята. 22.02.2018 року у Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбулось Урочисте відкриття-презентація професійного свята товарознавців-комерсантів «Я – ТОВАРОЗНАВЕЦЬ-КОМЕРСАНТ». Перед студентами товарознавчого відділення виступила голова циклової комісії товарознавства та комерційної діяльності Кушнір Галина Володимирівна, яка привітала всіх із початком професійних заходів в рамках декади циклової комісії, закликала всіх студентів до участі у заходах декади.

   Під час відкриття декади студенти товарознавчого відділення презентували конкурсні роботи - власні стіннівки за тематичним спрямуванням «Цікаве товарознавство» та «Моя спеціальність – комерційна діяльність». Конкурс проводиться шляхом он-лайн голосування на сайті коледжу. Результати конкурсу будуть підведені 15 березня 2018 року.

   Запрошуємо всіх товарознавців приєднатись до активної роботи під час проведення декади циклової комісії товарознавства та комерційної діяльності та до відзначення нашого професійного свята 15 березня 2018 року!

За матеріалами сайту ХТЕК КНТЕУ

ПЛАН ЗАХОДІВ  декади циклової комісії товарознавства та комерційної діяльності 

Просмотров: 296 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar