Приветствую Вас, Гость
Главная » 2016 » Декабрь » 8 » Участь у роботі конференції
19:03
Участь у роботі конференції

  8 грудня 2016 року у вищому навчальному закладі Державної прикордонної служби України провели IX Всеукраїнську науково-практичну конференцію за темою «Освітньо-наукове забезпечення діяльності правоохоронних органів і військових формувань України».


  Метою науково-практичної конференції стало обговорення стану та перспектив розвитку освіти і науки у вищих навчальних закладах, пошук шляхів удосконалення взаємодії між правоохоронними і військовими формуваннями України під час їх спільних дій щодо забезпечення національної безпеки держави.

  


  В конференції взяли участь представники Адміністрації Державної прикордонної служби, органів охорони державного кордону, державної влади України, науковці науково-дослідних установ, науково-педагогічний персонал вищих навчальних закладів України та представники іноземної делегації Республіки Польща.


 Відкрив конференцію ректор Національної академії генерал-майор Шинкарук Олег Миколайович, який привітав гостей Всеукраїнського форуму з науковою подією та акцентував увагу на актуальності її проведення.

  У ході конференції була проведена робота за такими напрямами як, державне та військове управління оперативно-тактичного та стратегічного рівнів; охорона державного кордону; правове забезпечення правоохоронної діяльності; сучасні освітні концепції та технології підготовки майбутніх фахівців; психологічні аспекти формування та розвитку майбутніх фахівців; проблеми сучасної лінгвістики та навчання мови для професійного спілкування; озброєння, військова техніка та всебічне забезпечення оперативно-службових (бойових) дій правоохоронних органів і військових формувань.

  Конференція була результативною. Свідченням цього була значна кількість учасників, які виявили бажання виступати на науковому форумі.
Учасники конференції взяли участь у презентації навчально-матеріальної бази Національної академії та виставки технічних досягнень Державної прикордонної служби України.

 

Просмотров: 383 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar