Приветствую Вас, Гость
Главная » 2018 » Февраль » 8 » У світі ароматів
21:46
У світі ароматів

  Група КДР-12 (спеціалізація комерційна діяльність) Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ разом із директором коледжу кандидатом економічних наук, доцентом Трішкіною Ніною Іванівною під час виховної години занурились у чарівний світ ароматів.

  З перших хвилин Ніна Іванівна звернула увагу на важливість знань таких товарів для комерційного працівника і перейшла до захоплюючої розповіді та опробування ароматів. Студентам пропонувалось спробувати ноти ароматів та цілі композиції, після чого вони аналізували свої відчуття та настрій.

  Колекція запахів була дуже різноманітною і змінювала емоції від не сприняття до захвату. В колекції були присутні світові бренди, особливо аудиторію зацікавила елітна Carolina Herrera Good Girl.

  Атмосфера цікавості, пізнавальності, нових відкриттів панувала протягом виховного заходу і сприяла професійному росту комерційних працівників, які стали краще розбиратись у парфумах, косметиці, і тепер самі зможуть формувати навики визначення свого парфуму та виховувати в собі уміння підбирати аромати.

 

Просмотров: 372 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar