Приветствую Вас, Гость
Главная » 2018 » Март » 1 » Святий хліб
20:42
Святий хліб

 

   В усі часи, в усі віки, в усіх народів на землі було найбільшою святістю, коли на столі лежав хліб. Тяжко він діставався людям, але був найдорожчим за все на світі, бо давав життя.

  Розширити уявлення студентів про значення хліба в житті української родини, розвивати вміння чесно заробляти свій хліб та навички шанувати працю, виховувати любов до праці й повагу до людей праці – саме такі завдання стояли перед виховним заходом «Святий хліб», проведений для студентів товарознавчого відділення Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, організований та підготовлений директором коледжу Трішкіною Н.І. з групою КДР-12 (спеціальність комерційна діяльність).

  У найкращих народних традиціях, супроводі зворушливих пісень про хліб, студенти зіграли міні-вистави. Глядачі занурились у пахощі запашного та смачного хліба, здобутого важкою працею, дізнавались про працю хлібороба, знайомились з народними традиціями, пов’язаними з бережливим ставленням до хліба. 

  По завершенню свята всіх присутніх пригостили хлібом, щоб були ситі й здорові, веселі й щасливі, щоб в усі часи, в усі віки на українському столі, на білій вишитій скатертині лежала немов сонце, кругла паляниця.

Просмотров: 357 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar