Приветствую Вас, Гость
Главная » 2017 » Февраль » 18 » Створюємо систему “Community policing”
08:47
Створюємо систему “Community policing”

  Запланована зустріч із представником Патрульної поліції викликала значний інтерес. Крім представників клубу «Шлях до законності» та Краєзнавчого гуртка Хмельницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету, які є організаторами заходу, було багато бажаючих поспілкуватися і дізнатися про діяльність Патрульної поліції. 

  С перших хвилин своєї розповіді інспектор Патрульної поліції Коврига Денис «захопив» аудиторію. Цікаво, емоційно, переконливо подавалась інформація, супроводжувалась чисельними прикладами. На початку свого виступу  він звернув увагу на роль молоді, інститутів громадянського суспільства у вирішенні життєво важливих питань для України, закликав до посилення партнерських відносин між органами влади, національною поліцією і суспільством.

  Основна частина зустрічі була присвячена актуальним питанням щодо попередження правопорушень, які турбують суспільство, потребують обговорення та спільної профілактичної роботи. Так, обговорювались питання попередження вживання та розповсюдження наркотиків, небезпека суїцідальних пабліків у соціальних мережах, заходи адміністративного впливу на неповнолітніх.

  Особливу увагу Денис Коврига приділив діяльності Патрульної поліції щодо надання публічних послуг, звернув увагу на зміни у роботі операторів «102», де можна не тільки повідомити про правопорушення, але і отримати кваліфіковану психологічну підтримку й допомогу до прибуття екіпажу.

  Численними та цікавими були запитання до представника Патрульної поліції. Присутніх цікавила різниця між міліцією та поліцією, як організована служба екіпажів, питання відповідальності за правопорушення та інші. На жаль, час зустрічі сплинув, керівник клубу «Шлях до законності» Кокодій Ю.В. подякував Денису та присутнім за відверту розмову, висловив надію на подальшу співпрацю у роботі над Урядовою програмою створення системи “Community policing”.

Просмотров: 447 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar