Приветствую Вас, Гость
Главная » 2016 » Декабрь » 7 » Що таке права людини?
18:47
Що таке права людини?

  Що таке права людини?. Саме з такого запитання почалась зустріч с головним спеціалістом Головного територіального управління Хмельницької області Щербиною Іриною Миколаївною.

  Підсумовуючи коротке опитування дали визначення, що Права людини – це забезпечення державою можливості задовольнити людиною своїх життєвих потреб та інтересів.

  Права людини всесвітні. Згідно організації ООН існує тридцять прав людини, які вказані у Загальній Декларації прав людини від 10 грудня 1948 року.

 Цікаво та доступно Ірина Миколаївна розповіла яким шляхом пройшло людство до міжнародного визнання та закріплення прав людини, зробила огляд основних прав і свобод.

  Для ілюстрації  розповіді був запропонований фрагмент відео.

  Особливо було наголошено про проведення Всеукраїнського уроку «Права людини» 9 грудня 2016 року о 10.30 на базі приватного вищого навчального закладу «Європейський університет», який буде транслюватиметься в мережі Інтернет за посиланням https://www.youtube.com/channel/UCqCT22qK04Rrca59FO64_yA.

  Студенти також були проінформовані про діяльність Головного територіального управління щодо надання безкоштовних юридичних консультацій населенню та про безкоштовну юридичну допомогу, що надається Подільською правовою лігою за адресою Пушкіна,1.

 

Просмотров: 439 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar