Приветствую Вас, Гость
Главная » 2018 » Март » 7 » Розпізнавання асортименту, органолептична оцінка якості хутрових та овечо-кожушаних виробів
21:21
Розпізнавання асортименту, органолептична оцінка якості хутрових та овечо-кожушаних виробів

  У Хмельницькому торговельно-економічному коледжі Київського національного торговельно-економічного університету триває пошук ефективних форм і методів навчальної діяльності. Директор коледжу, кандидат економічних наук, доцент Трішкіна Н.І. в ході відкритого практичного заняття з «комерційного товарознавства» використала віртуальну екскурсію для вивчення теми «Розпізнавання асортименту, органолептична оцінка якості хутрових та овечо-кожушаних виробів» зі студентами групи КДР-12 спеціальності «Комерційна діяльність».

 

  В ході віртуальної екскурсії керівник занять запропонувала відвідати українське підприємство з давніми традиціями по роботі із хутром.

  Студенти ознайомились із моделями хутрових виробів, технологічним процесом обробки та виготовлення хутряних виробів.

  По ходу екскурсії опрацьовувались завдання заняття, формувались вміння та навики характеризувати асортимент хутрових та овечо-кожушаних виробів, визначати розмірні показники, оцінювати якість.

Повністю заняття тут:   https://youtu.be/x4vqP1ojxiA 

Просмотров: 440 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar