Приветствую Вас, Гость
Главная » 2017 » Декабрь » 5 » Правовий брейн-ринг
17:25
Правовий брейн-ринг

  Ігровим продовженням Тижня права стало проведення юристом Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Крещук Н.В. правового брейн - рингу «Його величність - Закон» зі студентами Коледжу. 

  Перший тур «Розминка» показав, що гра буде напруженою з високим рівнем змагальності. Всі команди чітко відповідали на питання, але переможцем стала команда, яка змогла виграти перший тур більш швидкими відповідями.

  Другий тур присвячений видам прав людини. Серед великої кількості прав проголошених Конституцією та Законами України необхідно систематизувати права по видам, зробити їх аналіз. Команди впорались з цим завданням майже на рівні, у відповідях доповнювали одна одну.

 Кульмінацією гри став конкурс капітанів, де Корнійчук Олена і Папірна Олександра змагались у відповідях «Для чого потрібне право?» і «Для чого потрібен Закон?» .

  В цілому, всі учасники достойно грали та представляли свої команди. З кращої сторони слід відзначити капітанів команд, а також Кріль Софію, Онищук Катю, Лукіянчук Настю.

  Надія Володимірівна підводячи підсумки брейн-рингу, звернула увагу на високий рівень правової підготовки студентів Коледжу.

  По завершенню брейн-рингу юрист Центру Крещук Н.В. розповіла про правозахисну та правоосвітню діяльність Центру і відповіла на питання студентів.

Просмотров: 306 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar