Приветствую Вас, Гость
Главная » 2016 » Ноябрь » 28 » Невідомими сторінками Другої світової війни
15:24
Невідомими сторінками Другої світової війни

  Відкрите заняття - це випробування не тільки викладача, але й групи, яку викладач обирає для його проведення. Група КДР-12 приклала багато зусиль, щоб показати себе з кращої сторони. 

  Тема лекції «Рух Опору в Україні в період нацистської окупації (1941-1944)» передбачала дискусію, проблемні питання, була можливість сфантазувати ситуацію, як би існувала Україна у разі перемоги фашистських загарбників. 

  Керівник занять кандидат історичних наук, доцент  Матвєєв А.Ю. переконував аудиторію результатами  своїх власних досліджень, доводив факти на користь різних сторін Другої світової війни,  чітко пов’язував події з сьогоднішнім днем.

  Всі студенти групи працювали зацікавлено, демонстрували свої знання та вміння аналізувати різни історичні та сучасні події. Найкращий результат показали Бабій Дмитро, Катрук Настя, Кравець Настя, Михайлова Ілона, за що отримали високий бал – «десять».

На завершення керівник занять та куратор групи подякували студентам за підготовку та активність в ході проведення заняття.

 

Просмотров: 345 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar