Приветствую Вас, Гость
Главная » 2017 » Июнь » 15 » «Музей: храм муз – 2017»
15:09
«Музей: храм муз – 2017»

    Історія та культура Меджибожа увібрали у себе дивовижне поєднання спадщини кількох народів та релігій. Тому недаремно сюди щороку приїздять і туристи, і діячі музейництва, і науковці, щоб відчути енергію місця, яке дихає історією.

  Саме тут, 9-11 червня 2017 р., у Державному історико-культурному заповіднику «Межибіж» (директор О.Г. Погорілець) пройшов Третій музейний форум «Музей: храм муз – 2017».

  В рамках цього мистецького заходу було проведено XVII науково-краєзнавчу конференцію «Стародавній Меджибіж в історико-культурній спадщині України: туризм як чинник європейської інтеграції, соціального та культурного розвитку». У конференції, серед відомих науковців Києва, Рівного, Вінниччини, Кам’янця-Подільського, прийняли участь і викладачі нашого коледжу – заступник директора з виховної роботи, к.е.н. С.І. Гребінська, голова циклової комісії суспільних дисциплін, к.і.н., доцент А.Ю, Матвєєв та голова циклової комісії виробництва харчової продукції Г.В. Низенко.

  Увазі учасників конференції були представлені наукові доповіді «Розвиток туризму, як один із пріоритетних напрямків економічного розвитку України» та «Гастрономічний туризм як спосіб відродження національних традицій: на прикладі ДІКЗ «Межибіж».

 

Просмотров: 493 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar