Приветствую Вас, Гость
Главная » 2017 » Февраль » 11 » Математичний брейн-ринг
18:03
Математичний брейн-ринг

    Людина, що не знає математики, не здатна ні до яких інших наук. Більш того, вона навіть не здатна оцінити рівень свого невігластва, а тому не шукає від нього ліки.

                                                                                                                                 (Роджер Бекон)

  Комерційна діяльність - одна з основних складових сучасного бізнесу, яка охоплює не тільки сферу купівлі-продажу, а являє собою більше складний правовий та господарсько-фінансовий процес. І в цьому процесі математика, як цариця наук, є фундаментом, на якому розбудовуються всі інші знання, мислення, логіка, що робить спеціаліста професійним та конкурентоспроможним.

 Група КДР-12 усвідомлюючи роль та значення математики у майбутній професійній діяльності, ретельно готувалась до математичного брей-рингу під керівництвом досвідченого викладача Кізюн Л.І., рішуче налаштовувалась до боротьби за перемогу.

  Духовну підтримку настрою команді принесла стіннівка виконана переможцем конкурсу стіннівок з «Прав людини» Дячук Іриною. Її стіннівка відрізнялась авторським стилем, чудовою графікою та художньою передачею математичної тематики. Стіннівка була тепло і схвально оцінена під час представлення команди.

  Капітан команди Катрук Настя приклала багато зусиль для відбору та формування команди найсильніших математиків групи, адже участь у брейн-рингу змогли прийняти тільки п’ять учасників.

  Всі вболівали за команди, але здавалось, що найбільше хвилювались за кмітливість та математичність гравців директор коледжу Трішкіна Н.І. разом із заступником з виховної роботи Гребінською С.І.

  Відбірковий етап гри розпочався вдало для команди. Капітан команди Катрук Настя блискавично відповідала на питання гри. Але на жаль, суперники, група ДО-12, були спритнішими, і вирвали право на відповідь своєю готовністю долею секунди.

   Журі неупереджено віддало перемогу групі ДО-12 і ми вибули із подальшого змагання.

  Незважаючи на те, що команда не перемогла, всі учасники, куратор групи та вболівальники за команду КДР-12 вдячні цикловій комісії інформаційних технологій та математики за чудово організований і проведений математичний брейн-ринг.

Просмотров: 465 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar