Приветствую Вас, Гость
Главная » 2017 » Апрель » 2 » Кулінарна битва у ХТЕК
15:29
Кулінарна битва у ХТЕК

   У Хмельницькому торговельно-економічному коледжі 16 представників семи навчальних закладів, серед яких були також студенти з Вінниці та Тернополя, змагалися у кулінарній майстерності. Учасники мали не лише приготувати смачні страви, а й продемонструвати сучасні технології обробки продуктів. Професійний конкурс такого формату проводиться на Поділлі вперше.

    Студенти демонстрували наскільки добре, а головне смачно вміють готувати закуски та десерти. За  усіма технологічними процесами уважно слідкували судді – шеф-кухарі кращих закладів міста.

  На приготування закуски кулінари-початківці мали 45 хвилин. А головне – впоратися з хвилюванням, адже воно може вплинути на кінцевий результат. За лаштунками кулінарної арени студенти розповіли, чим вражатимуть суддів.

  Гості з Вінниці зізнаються – готувалися довго, адже перемога – це завжди приємно. А участь у подібних конкурсах неабияк стимулює до самовдосконалення.

  Роботу на кухні молоді кухарі називають мистецтвом, якому потрібно вчитися. Любити, те чим займаєшся – ось головний секрет успіху.

  Тож без практичної частини в навчанні нікуди. Учасники Подільської ліги кулінарів сподіваються, що такий кулінарний турнір на теренах області стане щорічним.

Подробиці – у сюжеті каналу Ексклюзив

Просмотров: 309 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar