15:29 Кулінарна битва у ХТЕК | |
У Хмельницькому торговельно-економічному коледжі 16 представників семи навчальних закладів, серед яких були також студенти з Вінниці та Тернополя, змагалися у кулінарній майстерності. Учасники мали не лише приготувати смачні страви, а й продемонструвати сучасні технології обробки продуктів. Професійний конкурс такого формату проводиться на Поділлі вперше. Студенти демонстрували наскільки добре, а головне смачно вміють готувати закуски та десерти. За усіма технологічними процесами уважно слідкували судді – шеф-кухарі кращих закладів міста. На приготування закуски кулінари-початківці мали 45 хвилин. А головне – впоратися з хвилюванням, адже воно може вплинути на кінцевий результат. За лаштунками кулінарної арени студенти розповіли, чим вражатимуть суддів. Гості з Вінниці зізнаються – готувалися довго, адже перемога – це завжди приємно. А участь у подібних конкурсах неабияк стимулює до самовдосконалення. Роботу на кухні молоді кухарі називають мистецтвом, якому потрібно вчитися. Любити, те чим займаєшся – ось головний секрет успіху. Тож без практичної частини в навчанні нікуди. Учасники Подільської ліги кулінарів сподіваються, що такий кулінарний турнір на теренах області стане щорічним. Подробиці – у сюжеті каналу Ексклюзив
| |
Просмотров: 309 | |
Всего комментариев: 0 | |