Приветствую Вас, Гость
Главная » 2016 » Ноябрь » 20 » Клуб «Шлях до законності» завітав до прикордонників
08:44
Клуб «Шлях до законності» завітав до прикордонників

    19 листопада 2016 року  клуб  "Шлях до законності" Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ під керівництвом Кокодія Ю.В. з усіма бажаючими відвідав Національну академію державної прикордонної служби України. Метою заходу стало знайомство з діяльністю правоохоронного органу спеціального призначення та його навчальним закладом.

    Після гостинної зустрічі, студентів запросили в Центр дозвілля академії, де відбулася зустріч із керівництвом навчального закладу та курсантами. В своєму виступі ректор НАДПСУ Шинкарук О.М. особливу увагу звернув на патріотизм і відданість прикордонників під час охорони та захисту державних кордонів.

 

    Цікавою і продуманою виявилася програма ознайомлення з академію. На початку був здійснений показ презентаційних фільмів про Державну прикордонну службу України. Потім продемонстровані сучасна техніка та озброєння, що поступили до ДПСУ. Підвищену зацікавленість викликав український бронеавтомобіль «Кугуар». Бажаючі мали можливість сісти за кермо й покерувати  приладами.

      На спеціальній площадці виставлена зброя, інженерні засоби охорони держаного кордону.

      І ще багато цікавого, навіть демонстрування роботи службових собак, але дуже приємно і вчасно гостей запросили до чаю. З підвищеним апетитом та приємними враженнями студенти скуштували «прикордонної каші» зі смачними бутербродами.

Дякуємо за гостинність та теплий прийом. 

 

 

 

Просмотров: 450 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar