Приветствую Вас, Гость
Главная » 2017 » Сентябрь » 21 » Екскурсія Хмельницьким
21:09
Екскурсія Хмельницьким

 

Дуже важливим для кожного освітянина є знання історії міста та особливостей розбудови територіальної громади. Процес виховання патріотизму базується на повазі до рідного краю та шануванні власних історичних традицій.

  Символічно, до Дня міста Хмельницького, відбулась екскурсія містом для працівників Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ.

  Справжнім подарунком шанувальникам історії та сучасності міста Хмельницького став екскурсійний автобус, підготовлений компанією Райзентур, який своїм комфортом, оформленням, зручностями сприяє якості та насиченості екскурсійної програми.

 

  Слухаючи захоплюючу розповідь професійного гіда В’ячеслава Нагнибіди, проїзджаючи знайомими вулицями та вздовж старовинних історичних будівель, колектив коледжу почув багато нового та цікавого із життя міста Плоскиріва, Проскурова, Хмельницького.

 

  Відбулася зупинка на місці виникнення міста, біля пам’ятного знаку на честь 500-річчя Хмельницького.

 

  Крім офіційної історії, керівник екскурсії знаходив цікаві факти, розповідав про нові погляди на події, що відбувалися у місті та зацікавлював слухачів різноманітними «родзинками» життя міста Хмельницького.

  Безумовно, що в рамках однієї екскурсії неможливо охопити всю історію міста, насиченої на події. Головне, що такі екскурсії спонукають для подальшого вивчення рідного міста та стимулюють до активності щодо розвитку та розбудови рідного краю.

 

Просмотров: 441 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar