Приветствую Вас, Гость
Главная » 2017 » Декабрь » 4 » Цікава і справжня історія держави Україна-Русь
17:04
Цікава і справжня історія держави Україна-Русь

  Яскравим початком Тижня права стало обговорення історичних та сучасних питань прав людини з Головою Господарського суду Хмельницької області Крамар С. І..

  Сергій Іванович Крамар кандидат юридичних наук, відомий юрист на Поділлі розповів про професійну діяльність представників судової гілки влади, торкнувся питань правових реформ, звернув увагу на неухильне дотримання правових приписів всіма членами суспільства.

  Цікавою та насиченою практичними дослідженнями виявилась презентація нової книги Сергія Івановича «Україна-Русь vs Московія: настільна книга». У науково-популярному виданні автором проводиться дослідження-порівняння двох діаметрально протилежних цивілізацій, двох світів - України-Русі та Московії/Росії.

  Із захопленням студенти слухали правознавця-історика, який цікаво і переконливо, посилаючись на матеріали досліджень, доводив факти із справжньої історії України-Русі, демонстрував відносини з Московією під новим історичним кутом зору. Примірники книг були подаровані бібліотеці коледжу.

   По завершенні своєї розповіді, шановний гість ще довго відповідав на питання допитливих студентів. Приємно було чути запитання пов’язані з майбутньою професійною діяльністю наших випускників, якістю правотворчої діяльності влади та професійної діяльності суддів, що свідчать про зрілість та високу правосвідомість наших студентів.  

Просмотров: 564 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar