Приветствую Вас, Гость
Главная » 2017 » Ноябрь » 6 » Археологічні дослідження на Хмельниччині
19:21
Археологічні дослідження на Хмельниччині

 

  За ініціативою голови циклової комісії суспільних дисциплін кандидата історичних наук, доцента Матвєєва А.Ю. у Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ стали традиційними зустрічі з видатними істориками, краєзнавцями, археологами, які несуть нові історичні знання, розширюють світогляд, дають натхнення та нову хвилю до пізнання історії України та Подільського краю, формують нове патріотичне покоління.

   Цього разу члени Краєзнавчого та Правничого клубу мали можливість зустрітись з учасником археологічної експедиції Кам’янець-Подільського національного університету імені І. Огієнка з досліджень літописного Губинського городища істориком, членом Національної спілки краєзнавців України, археологом Семенчуком Сергієм Олександровичем.

  В ході зустрічі цікаво та захоплююче Сергій Олександрович розповідав про розкопки, знахідки, відкриття, посилався на цікаві історичні події та факти.

  Для учасників зібрання були продемонстровані артефакти, що зберігаються у археологічному музеї Хмельницького економічного університету, які можна було навіть потримати у руках та відчути хвилюючі вібрації XIII століття.

  Зустріч захопила студентів цікавою темою, чудовою розповіддю. Вдячні слухачі довго не відпускали науковця, було багато питань з історії, археології та участі у археологічних експедиціях.

 

Просмотров: 384 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 1
avatar
1 mishaambrosiychuk • 11:17, 09.01.2018
Дуже цікава інформація)) дякую)) ТХ-115
avatar