Приветствую Вас, Гость
Главная » 2016 » Ноябрь » 12 » 11 листопада відбулися батьківські збори першого курсу ХТЕК
11:53
11 листопада відбулися батьківські збори першого курсу ХТЕК

Збори розпочались  у актовому залі, де відбулась зустріч із адміністрацією навчального закладу. Заступник директора   з  навчальної роботи Найдук Г.І. нагадала правила внутрішнього розпорядку, довела порядок організації  навчального процесу, орієнтувала на спільну роботу щодо підтримання дисципліни та охайного зовнішнього вигляду.  

Батькам також була надана різноманітна  інформація від інших посадових осіб коледжу.

Далі збори були продовженні по групах під керівництвом кураторів груп.

Куратор групи КДР-12  Кокодій Ю.В. після привітань батьків та подяки за спільну роботу, зробив загальний та індивідуальний аналіз  підсумків атестації за вересень-жовтень та визначив завдання щодо покращення результатів навчання.

Другий блок питань був присвячений виховній роботі, де разом з батьками обговорювалась діяльність щодо підтримання навчальної дисципліни, збереження життя та здоров’я дітей.

З хвилюванням та радістю сприйняли батьки інформацію про нагородження премією за підсумками двох місяців, високі результати у навчанні та активну громадську роботу студенток Катрук Насті, Кравець Насті, Михайлової Юлі.

Під час зборів батькам був презентований персональний сайт куратора групи, який планується зробити площадкою для спільної праці, обміну інформацією та помічником у навчанні та вихованні.

Після зборів батьки ще довго у індивідуальному порядку цікавились більшою інформацією про своїх дітей, радились із педагогом, висловлювали подальші наміри  щодо покращення роботи.

Просмотров: 373 | Добавил: uriy_kokodiy1
Всего комментариев: 0
avatar